gårdagens fiasko

gårdagens krogkväll började med att vi fick springa till bussen för att hinna med den, väl på bussen inser jag att jag inte har någon legitimation med mig.. men vi åker in till stan och så berättar jag för vakten hur det låg till och sade " jag förstår om du inte kan släppa in mig, men jag tänkte bara fråga innan jag gör mig besvär att fixa skjuts hem och hämta legget" och han svarade "nej tyvärr, det är obligatorisk leg.koll på alla ikväll." så jag ringde pappa och som tur var han hemma och nykter så han skjutsade hem mig och sedan tillbaka till stan.

Väl inne på flamman fick jag leka väskletare, mamma och fredsmäklare större delen av kvällen, hade dock ganska kul ändå. Sen missade vi nattbussen, taxipengarna var bortsupna och jag ville hem så jag sade att nu går vi! Men mitt sällskap ville hellre stå och skrika elaka saker i ansiktet på varandra och sen var de så sega att gå så jag gick hem själv. Blev förföljd av en bil och en ful kille ville "skjutsa hem mig", jag var skitförbannad och skällde ut honom efter noter efter att han tjatat på mig och krypkört efter mig i typ 5 min. Då var kl 03.18, jag var vid stadshuset.. frös som en tok för att jag hade ju varit utomhus i en timme redan då och strumpbyxor är inte så varmt! Så jag ringde mamma och sov där.

Sedan gick jag hem vid 12-tiden från mamma. nu sitter jag och äter pizza och har tvättstuga om 20 min. blä.


( vet att jag blandat tidsform i min lilla berättelse, men vafan ni fattar. ingen svenska uppsats här inte ;) )

vilken underbar dag..!

Dagen började med att jag gick upp kl 10 och tittade mig i spegeln, klädde på mig och tog en mandarin till frukost. Sen gick jag till bussen, för jag skulle till Ica Maxi och köpa garn! Jag hittade ett fint gräddvitt garn som jag ska göra knäsockor av ( för att ha i mina nya vinterskor) och sedan ett skitsnyggt lilamelerat raggsocksgarn som jag ska göra ett par traditionella raggisar av :)

Jag hann lagom hem och äta lunch innan det var dags att hoppa på bussen igen, dock åt andra riktningen. Skulle nämligen hämta Tim i skolan idag! :) Så fick se min gamla och numera nyrenoverade skola. Kände inte alls igen mig inomhus  :P hissar och en massa sånt. Jag och Tim gick iaf till Ica Kvarnen för att handla lite mat, han bestämde att vi skulle baka pizza. Så vi körde på "poff-pizza"! Pizza Kit från Sarah Lee. Ni vet reklamen " Sarah Lee, fun part of cooking!" inte? nehe.. jag trallar jämt med i den reklamen iaf!

Väl hemma hos mig så åt vi mellanmål och sedan var det Nintendo Wii:et som var mest intressant, så jag passade på att diska lite och sen började jag sticka (äntligen!!!!), var även med och spelade lite wii :)

Sen gjorde vi pizzan, som blev delicious! mmm! Finns en bit kvar i kylen, lite sugen är man på den. Men ska låta bli :)

Nu sover Tim och jag stickar mina knäsockor och har på tv:n utan ljud. :P ett halvt glas vin slank ner i matstrupen nu på sena kvällen också. Ja jag gillar verkligen vin, och nöjer mig med ett halvt glas och ibland ett helt. Bara mysigt att sitta och känna sig vuxen haha! skämtåsido :) Nej men vin är gott! och helst vitt dårå.

Nej nu ska jag fortsätta sticka, vill att de ska vara klara NU!

puss&kram!

Nu jävlar ska jag inte frysa i vinter!


bild lånad från http://shop.skohusetsverige.se/skohuset/online.asp?WCI=Generell&ID=12756

jag är ingen bloggare! haha

Som rubriken lyder.. jag är ingen och kommer aldrig att vara en bra bloggare.. så tänkte bara skriva att jag har bloggen endast för min egen skull och skriver endast då jag känner att jag behöver "skriva av mig". så ni som tjatar att jag borde uppdatera min blogg oftare, sluta tjata för jag blir bara som en grinig liten unge och gör tvärtemot då. bara så ni vet. puss på er!


mobilbloggar för första gången ;-)

Hej hopp! Sitter på min rast och har tråkigt! Sitter och tänker på observationsuppgiften som ska vara klar kl 17.. skulle haft datorn med mig så jag kunde skriva lite på den! Men jaja.. haha Efter vfu:n ska jag hem till mamma och sedan ska vi och handla lite mat.. sen hem och plugga! Ciao! Lisa

i mina öron just nu..

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan
Daniel Adams-Ray- Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Shout out louds- Impossible
Plastic Bertrand – Ca plane pour moi
Rasmus Seebach – Engel
Regina Spektor – Samson
Oskar Linnros - Annie Hall
Sister Hazel – This Kind Of Love
Sister Hazel – All For You
Hurts – Wonderful Life
Hurts -  Better Than Love
Creed – One Last Breath
Howie Day – Collide

sick dream! :S

igår eftermiddag när jag kommit hem från vfu:n och var allmänt hängig så somnade jag till framför tvn men vaknade till med ett ryck varenda gång jag slumrade till. Anledningen till detta var att jag började drömma (varenda gång jag nickade till) att mitt huvud trycktes ner i en tunna vatten så att jag inte kunde andas. Vidrig dröm vill jag lova, och fick typ panik av att jag var så pass trött att jag somnade till hela tiden. usch.


idag har det varit en skitbra dag. superbra dag på vfu:n då jag fick ha arbetspass med hela klassen, eller jag tog de i smågrupper om 4 elever, men gick igenom hela klassen! Så kul! :) Sen läste jag även en saga, som jag ska läsa klart imorn. De tyckte att den var så bra att jag inte fick sluta läsa, men tyvärr fanns det inte tid nog att läsa klart den. Så det fick bli en "cliffhanger" tills imorn :)

Observationsuppgiften känns sååå booring nu.. i början var det askul att skriva den, men nu är jag så trött när jag kommer hem om dagarna att jag inte orkar tänka. har dock skrivit klart dokument 1, så får skriva reflektionen imorn! Går nog bra, sen har jag ju heeelg :D


sitter och myser med julmusik nu! har faktiskt fastnat för Amy Diamonds jullåtar! haha! de är faktiskt fina! men favoriterna är ju

Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul
Adolphson & Falk - Mer Jul
Wham! -Last Christmas


Åh älskade vinter! <3 nu vill jag ha juuuuuuuul :D

Puss & Kram / Lisaaaaa

RSS 2.0